Kaffeskolen — kaffesmaking
Det aller beste verktøyet for god kaffe
brygging enkel guide introduksjon kaffe kaffekurs kaffesmaking lære om kaffe smak
Målet med å lage god kaffe er selvfølgelig å nyte en velsmakende drikke. Det er mange tilgjengelige verktøy for å nå dette målet, men det mest verdifulle verktøyet som finnes er det du hadde fra før - din smakssans. Smakssansen din (eller ganen) kan gjøre mye mer enn bare å nyte sluttresultatet - det kan hjelpe deg til å komme dit raskere. Her er noen tips om hvordan du best kan bruke ganen din til å brygge bedre kaffe mer effektivt.
Å smake på kaffe, en introduksjon
brygge ekstraksjon introduksjon kaffesmaking kurs lære lære om kaffe smak
Smaksbeskrivelser brukes til å forklare hvordan en kaffe vil smake sammenlignet med en annen, men skal ikke kaffe bare smake som kaffe? Hver person vil smake på ting litt annerledes, og det er helt greit å ikke legge merke til “kaprifol” når man drikker en kopp kaffe. Uansett hvor lite trent din gane er, har du fremdeles ditt eget unike inntrykk av kaffen du smaker hvis du vil. Din opplevelse er like - om ikke mer - verdifull! Uansett hvor denne reisen tar deg er det en deilig opplevelse.