Norsk eneimportør av Hario, Chemex og Baratza.
Handlevogn 0

God kaffe på kontoret er best

Mange små og store kontorer har oppdaget at god kaffe er best, også i arbeidshverdagen. Vi jobber både med kaffen og tilberedningen. Mens KAFFA leter, finner, kjøper og brenner noen av verdens fineste og beste råkaffer, så jobber vi blant annet med hvordan man best kan tilberede den ferskbrente råvaren.

Om oss

Vi er til for både de profesjonelle kaffebarene, privatkunden og ikke minst kontorkunden. Ønsker dere som bedrift KAFFA sin kaffe blir dere ekspedert av KAFFAbutikk. Vi kommer gjerne på besøk til deres kontorer, ser oss rundt og tester det kaffeutstyret dere har i dag. Vi smaker kaffe sammen og snakker med dere om hva som fungerer og hva som kan bli bedre.

Vi har god og bred erfaring med kontorer av ulike størrelser. Det er ikke èn bestemt løsning som passer best for alle. Det prøver vi å legge til rette for når vi skal møte våre kunder. 


For noen fungerer det bra med helautomatiske maskiner der man kan trykke på en knapp og få en kopp kaffe eller en melkebasert espressodrikk. For andre fungerer det bedre med en god kvern og en god svart kaffe løsning. I alle tilfeller kan vi være totalleverandør av både utstyr og kaffe, eller bare en av delene. Det ene utelukker ikke det andre. Vi rykker  gjerne ut for å finjustere parametere på kontormaskinen slik at kaffen oppnår en best mulig representasjon.

Vi er ikke bundet til bestemte maskinleverandører eller løsninger. Vi har først og fremst svært høy kvalitet på råvaren – kaffe av en annen verden. Denne råvaren står seg gjennom ulike bryggemetoder.

En god kopp kaffe avhenger først og fremst av råvarens kvalitet. Deretter av ferskhet samt rent og velholdt tilberedningsutstyr. KAFFAbutikk sin kompetanse ligger i hvordan råvaren best kan tilberedes utfra de rådende forutsetningene.

 

 

Sesong

Kaffe er en råvare som er sesongbasert. På KAFFA sier de også at god kaffe er best!

Menyen vil til enhver tid variere ut fra sesonger i de ulike produsentlandene og verdensdelene. KAFFA har masse tid og ressurser på å lete - og finne det vi mener er den beste kaffen med den høyeste kvaliteten fra de dyktigste kaffebøndene i de mest interessante delene av et land, en region eller distrikt. 

Kaffe smaker av sin planteart, sitt mikroklima og prosesseringsmetode. Den smaker også av sin brenneprofil og i siste ledd: kverning og tilberedning. 

Kaffen fra KAFFA er handlet direkte. Relasjonsbyggingen med bøndene er viktig, om ikke det viktigste leddet i råvarehandelen. KAFFA besøker de vi handler fra. Noen får besøk flere ganger i året. Her blir kaffen smakt blindt og vurdert. 

Så fortsetter relasjonene og handelen når vi har kommet hjem, prøver blir sendt til Norge og vurdert på nytt. 

Så skjer selve produksjonen her i Oslo. Kaffen brennes på bestilling. Ferskest mulig til kunden. Kjappest mulig levering.

Pris

For våre bedriftskunder kan vi tilby svært fordelaktige priser. Espressoblandinger fra kr 248,- eks mva.
Eksklusiv filterkaffe fra kr 298,- eks mva.

 

    • En kilo kaffe gir over 16 l ferdig kaffe.


  • Pris per kilo gjenspeiler hele kjeden av hendelser. Noe av det vi er mest stolt av er at vi vet at bonden får betalt for sitt harde arbeid. Derfor er det at KAFFA er så mye der ute i verden, hvor kaffen vokser. For å påse at kvaliteten opprettholdes i alle ledd.

  • Pris per kilo gjenspeiler også at KAFFAbutikk er parat, uten ekstra kostnader. Vi holder dialog med kundene våre om hva som er i sesong, vi rykker ut om det er noe utfordringer med utstyret, vi kommer gjerne og holder smakinger og vi inviterer gladelig til kurs og smakinger hos oss.

  • Pris per kilo gjenspeiler også at kundene våre får kaffen pakket slik de ønsker det. Kundene våre kan velge 250 gram eller kilos poser. Har kundene våre i tillegg behov for å få kaffen kvernet, så gjør vi det. 

  • Pris per kilo gjenspeiler at kaffen er fersk. Kaffen brennes på bestilling. På etiketten finner du informasjon om land, distrikt, planteart, brennedato. Vi ønsker å være transparente og sporbare så langt vi kan.

  • Levering kan gjøres på følgende måter: budbil internt i Oslo eller sendes pr. post. Kunden kan også plukke opp varene hos oss på Ryen, dersom det er mest hensiktsmessig.

Dersom du vil bli kontorkunde av KAFFAbutikk eller har ytterligere spørsmål, kontakt butikk@kaffa.no, eller ring 22 44 35 36.