Norsk eneimportør av Hario, Chemex og Baratza.
Handlevogn 0

Oppskrifter på varm sjokolade

Oppskrift på varm sjokolade (4 kopper) :

Varm sjokolade


160 gram sjokolade
1 dl kokende vann
6 dl melk (jo høyere fettprosenten på melken, desto fyldigere drikk)

Smelt sjokoladen i det kokende vannet, eller over vannbad. Sørg for en blank masse uten klumper. Husk å øke mengden melk til 7 dl dersom du bruker vannbad. Varm melken forsiktig, men ikke la den koke. Bland sjokoladen i den varme melken under omrøring.

 Oppskrift sjoko-shot (4 shots):

Sjokolade shot


80 gram 100% kakao
1,6 dl kokende vann

Bland sjokoladen i det kokende vannet og sørg for at du får en blank og fin blanding uten klumper. Fordel i fire forvarmede espressokopper eller shotglass.