Gratis frakt over 500,-
Handlevogn 0

Om oss

KAFFAbutikk AS er spesialkaffebrenneriet KAFFA sitt søsterselskap, forlengede arm og partner in crime. Mens KAFFA foredler noen av verdens fineste kafferåvarer, sørger KAFFAbutikk for at du har utstyret som trengs for å tilberede kaffen.

Enten du er privat- eller proffkunde, skal starte kaffebar, restaurant eller driver butikk så kan vi hjelpe deg med utstyret du trenger for å tilberede kaffe for deg selv og dine gjester.

Vi importerer og distribuerer glassvare fra japanske Hario, den ikoniske kaffebryggeren Chemex fra USA, og velrennomerte elektriske kaffekverner fra Baratza i USA. Vi jobber tett på spesialkaffemarkedet, HoReCa, kjøkkenvare, interiør- og gavemarkedet med vår produktportefølje. Som spesialkaffebrenneriet KAFFAs forlengede arm, møter vi også kontormarkedet med råvare- og utstyrsløsninger, konsulterer nystartede kaffebarer og restauranter med oppsett av individuelt tilpassede løsninger for kaffe og maskinpark. I tillegg betjener vi privatmarkedet gjennom denne nettbutikken.

Sitter du i grisgrendte strøk og lengter etter KAFFA-kaffe, så kan du alltid finne KAFFA sin sesongbaserte meny tilgjengelig her i nettbutikken. Nettbutikken er alltid åpen og vi sender over alt. Kaffen brennes på bestilling, slik at du alltid skal ha tilgang på ferskest mulig vare.

Vi holder til på Ryen i Oslo, samlokalisert med KAFFA, der vi deler kontor, lab, kurslokale, produksjonslokale og lager.

Ønsker du å bli forhandler?