Gratis frakt over 799,-
Handlevogn 0

Kaffeskolen — bryggevekt

Ratio eller blandingsforhold, en praktisk tilnærming

brygge bryggevekt brygging Felicita Hario kaffebrygging kaffekurs kurs lære om kaffe oppskrift Ratio

Ratio eller blandingsforhold, en praktisk tilnærming

Det enkleste er ofte det beste, eller i hvert fall det enkleste, så la oss begynne der. I denne artikkelen forsøker vi å gjøre god kaffe enkelt, enkelt men godt. Her er fokus praktiske tilnærminger til god kaffe, litt hvorfor og mye hvordan. Når du har god kaffe, godt kvernet, er forholdet mellom kaffe og vann det viktigste. Det skriver vi litt om her.

Les mer →


En enkel guide til bedre kaffe hjemme

bryggevekt brygging ekstraksjon enkel guide kaffe kaffekunnskap kaffekvern konsentrasjon kvern oppskrift

En enkel guide til bedre kaffe hjemme

La oss oppklare litt av mysteriet rundt hvorfor kaffe smaker godt noen ganger, og slett ikke så bra andre ganger. Litt grunnleggende teori om viktige faktorer og en enkel øvelse du kan gjøre hjemme. Den gjør deg i stand til å brygge god kaffe hjemme, for alltid.

Les mer →